GOLUBAC: Počeli radovi na izgradnji kanalizacije u Golupcu(FOTO).

Чланак је застарео
Контакт

U proteklih četiri godina u opštini Golubac realizovano je preko 30 kapitalnih projekata  sredstvima  iz IPA fondova Evropske Unije   I  Programa prekogranične saradnje  Rumunija-Srbija kao I iz budžetskih sredstava.. Ova podunavska opština dobila je sredstva u vrednosti od 500 hiljade evra za realizaciju projekta   izgradnje kanalaizacije u Golupcu.

        -U proteklih četiri godine  realizovali smo preko 30 kapitalnih projekata finansiranih iz Programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija I IPA Fondova Evropske unije kao I iz sopstvenih budžetskih sredstava.Pored projekta  izgradnje graničnog prelaza Usije-Moldava Nova u Rumuniji,Izgradnja Vatrogasnog doma,izgradnja staza za planinski biciklizam kao I izgradnja kanalizacije u Golupcu,vredan oko 500 hiljade evra.To su sredstva iz programa prekogranične saradnje,a učešće opštine Golubac je 15 odsto.Radovi su počeli pre nekoliko dana I očekujem da će biti završeni početkom naredne godine.Realizacijom ovog projekta ni jedna ulica u gradu Golupcu neće više biti bez kanalizacije. Sve je ovo u stvaranju uslova da Golubac i ovaj kraj bude jedna interesatna i dobro posećena turistička destinacija na Dunavu,naglasio je predsednik opštine Golubac dr Nebojša Mijović.

Pored Golupca,izgradnja kanalizacije planirana je I u svim naseljima na području Opštine. Trenutno su urađeni projekti za osam mesenih zajednica.

Lj.Nastasijević

Објављено у -Infrastruktura Објавио Ljubiša Nastasijević On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *