GOLUBAC. Predsednik opštine dr Nebojša Mijović: “Zadovoljni smo izbornim rezultatima“ (FOTO).

Контакт

Prema  rezultatima Opštinske izborne komisije na 30 biračkih mesta u opštini Golubac,na održanim parlamentarnim I loklanim izborima,od 8.406 upisanih građana sa pravom glasa,na  birališta je glasalo 5.053   ili  60 odsto,od kojih je 150  listića bilo nevažećih. Izborna lista koalicije SNS-SPS ,, „Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu“dr Nebojša Mijović osvojila je 3.639 glasa ili    72  odsto i 15 mandata, lista Grupa građana ,,Nova snaga-Svi u kolo’’ osvojila je 1.162 glasa ili   23  odsto I  4 mandata.Bez odborničkog mandata ostala je lista “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka’’ kojoj je ukazalo poverenje 102 birača ili 2 odsto. Izbori na 30 biračkih mesta za 19 odbornika koji će sedeti u Loklanom parlamentu u opštini Golubac protekli su bez problema I demokratski.Predsednik opštine dr Nebojša Mijović zadovoljan je odzivom građana I ukazanom njihovog poverenju njegovoj listi.

       -Imali smo jednu solidnu izlaznost građana,izašlo je 60 odsto od ukupno upisanih birača I sve je proteklo korektno,bez nekih incidenata I dešavanja.Drago mi je što se veliki broj građana odazvao I tako izrazio svoje biračko pravo. Naša izborna lista dobila je poverenje građana,njih 72 odsto,što se ovom prilikom zahvaljujem svima onima koji su glasali za nas,sa nadom da to poverenje I u narednom period nećemo izneveriti,već radidi još više za stvaranja bolji uslova za njihov život I rad u ovoj sredini,kaže predsednik opštine dr Nebojša Mijović.

          Građani koji su nam dali poverenje očekuju od nas da nastavimo dalji razvoj  I već od danas krećemo sa realizacojom nekoliko  kapitalnih  projekata koji će doprineti razvoju naše opštine I boljeg života,dodaje predsednik Mijović rekavši da su u toku radovi na izgradnji plaže na Dunavu u Golupcu koja treba da se pusti u funkciju u avgustu mesecu ove godine.

          Imamo ideje I ciljeve našag rada,već od danas počinjemo sa radovima I realizacijom planiranih projekata na celoj teritiriji naše Opštine,kako bi stvorili uslove da naša naselja I Golubac budu jedna poznata destinacija za domaće I strane turiste.U proteklih četiri godine radili smo mnogo,preko 30 kapitalnih projekata smo realizovali,u toku su radovi na izgradnji plaže na Dunavu u našem gradu,gradi se Kulturni centra I Biblioteka. Nadam se da I ovoga puta u narednom period nećemo izneveriti naše građane koji imaju poverenje u nas I borićemo se da ostvarimo sve programe koje smo im obećali pre ovih izbora I da ćemo zajedno stvarati uslove za budućnost naše dece,dodao je predsednik Mijović.

U opštini Golubac za prethodne četiri godine urađeno je sve što je obećano na početku mandata realizovano je preko 30 kapitalnih projekata,a u nekim oblastima urađeno je i višestruko puta više od obećanog.Opština Golubac ima jedan strateški cilj,a to je,da razvije turizam I da svoje turističke potencijale kao što je Golubačka tvrđava, manastir Tuman,jedrenje na vodi I reka Dunav,budu glavna turistička ponuda I da Golubac bude prepoznatljiva turistička destinacija u Donjem Podunavlju I Srbiji

Lj.Nastasijević

Објављено у -Izbori 2020 Објавио Ljubiša Nastasijević On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *