GOLUBAC: Javni poziv za dodelu sredstava iz budžeta za sufinansiranje osemenjivanja goveda u 2020.godini

Контакт

Predsednik opštine Golubac je 19.11.2020. godine, raspisao Javni poziv za dodelu sredstava iz budžeta opštine Golubac za sufinansiranje veštačkog osemenjavanje goveda u 2020. godini. Visina regresa za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanja goveda), iznosi do 50% od vrednosti osemenjavanja.

Korisnik regresa može biti  fizičko lice – nosilac komercijalnog registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, u aktivnom statusu za 2020. godinu, sa prebivalištem na teritoriji opštine Golubac, za usluge osemenjavanja realizovane u toku kalendarske 2020. godine.

Grla goveda za koja se podnosi zahtev moraju biti u vlasništvu ili državini nosioca ili člana registrovanog poljoprivrednog gazdinstva i da poseduju RB ili HB broj, ili da su mlada grla proizvedena ili kupljena a upisana u registar priplodnog podmlatka.

Zahtev  za korišćenje podsticaja se dostavlja u zatvorenoj koverti preporučenom poštom sa naznakom „Javni poziv za podsticajna sredstva za regres za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanje) goveda u 2020. godini“ ili lično na pisarnici opštinske Uprave Golubac, ulica Cara Lazara broj 15, Golubac.

Javni poziv je otvoren od 19. novembra do 31. decembra 2020. godine.

Tekst javnog poziva, obrazac za prijavu  kao i obrazac  Izjave,  mogu se preuzeti sa sajta opštine Golubac, www.golubac.org.rs i u prostorijama opštinske Uprave Golubac, kancelarija broj 11. Za dodatne informacije kontakt telefon  678 426.Lice za kontakt Saša Bogiććević Opština Golubac, Golubac,telefon: 0606703620.

Lj.Nastasijević

Izvor:SO Golubac

Објављено у -Poljoprivreda Објавио Ljubiša Nastasijević On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *