GOLUBAC: Održana sednica Štaba za vanredne situacije Golubac- Budimo i dalje odgovorni i poštujmo propisane mere!.

Контакт

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Golubac kojom je predsedavao komadant štaba i predsednik opštine dr Nebojša Mijović razgovaralo se o novonastaloj situaciji  povodom pandemije izazvane Korona virusam gde   je došlo do povećanja  broja obolelih građana u ovoj podunavskoj opštini. Sa ove sednice upućen je apel građanima da se pridrežavaju opštih i posebnih mera zaštite koje je propisala Vlada i Krizni štab Republike Srbije.

       -S tim u vezi poštovani građani  naročito je važno poštovati fizičku distancu između ljudi, koristiti zaštitnu masku u zatvorenom prostoru, i po preporuci i na otvorenom prostoru. Poštovati propisano radno vreme ugostiteljskih objekata , prodavnica, kao i dozvoljeni broj osoba na javnim okupljanjima u otvorenom i zatvorenom prostoru sa najviše do 5 osoba.

        Opštinski štab za vanredne situacije opštine Golubac  posebno  skreće pažnju sugrađanima koji slave krsne slave u narednom periodu,da istu proslave u krugu porodice i da se pridržavaju mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

       -Članovi porodice koji imaju mpozitivne na prisustvo Korona virusa 19,da se strogo pridržavaju mera izlolacije i da budu odgovorni prema sebi i drugima.Za nepoštovanje meta predviđenme su kazne od 50 do 150 hiljade dinara za fizička lica.Budimo i dalje odgovorni i poštujmo propisane mere,stoji i apelu  dr Nebojše Mijovića ,predsednika opštine i komadanta Štaba za vanredne situacije opštine Golubac.

 Lj.Nastasiejvić

Објављено у -Društvo Објавио Ljubiša Nastasijević On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *