GOLUBAC: Prvi ovogodišnji sneg nije iznenadio komunalce,pa se saobraćaj odvija bez problema i nema zastoja u snamdevanju energijom i životnim namirnicama(FOTO).

Контакт

Prve veće snežne padavine u opštini Golubac nisu iznenadile Zimsku službu Javnog komunalnog preduzeća,,Golubac’’  koja je uspešno reagovala na svim lokalnim putevima i saobraćaj se odvija bez prekida. .

           -Uveli smo redovno dežurstvo svih 24.sata i naše ljudstvo kao i mehanizacija spremno je da odmah reaguje ako dođe do pogoršanja vremenskih uslova i pojave veće količine snega i leda. Za ovu zimu obezbedili smo potrebne količine agregata i soli za održavanje oko 100  kilometara lokalnih saobraćajnica na području naše  Opštine.Posle nekoliko sati  kada je sneg dostigao visinu od oko 5 santimetara naša zimska služba je odmah reagovala  prema brdsko-planinskim naseljima Krivača,Snegoti,Žitkovica i Kudreš.Sneg je očišćen na kolovozu,a bačene su i  potrebne količine soli i agregata na usponima i uzvišenjima,tako da se saobraćaj sada odvija normalno bez problema,kaže izvršni director Javnog komunalnog preduzeća,Miroslav Milošević.

Od početka snežnih padavina  u Golubačkoj opštini  nije bilo većih problema u saobraćaju i snabdevanju energijom i životnim namirnicama. Olakšavajuća okolnost je da na ovom području ima manje snega nego u ostalim delovima Srbije.

Lj.Nastasijević

Објављено у -saobračaj Објавио Ljubiša Nastasijević On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *