Едукација радника Туристичке организације Голубац

Контакт

У циљу стицања нових знања и вештина, Туристичка организација Голубац је присуствовала на трећој по реду  едукацији људских ресурса у туризму Републике Србије, за Кластер Источна и Југоисточна Србија, која је одржана 08.09.2021. у згради Градске управе у Пожаревцу.

Програм спроводи Национална туристичка организација Србије у сарадњи са Центром за истраживања и студије туризма и представља оквир за унапређење конкурентности кадрова у туризму Републике Србије и имплементације активности креирања савремених туристичких производа базираних на доживљају. Спровођење Програма ставља се у контекст опоравка туристичке привреде од кризе изазване пандемијом вируса САРС КоВ-2 кроз серију од 30 радионица у областима које треба да допринесу унапређењу свеукупног маркетинг система туризма Републике Србије у складу са усвојеним Стратегијским маркетинг планом туризма Републике Србије до 2025.

Тема едукације – „Креирање кровног бренда туристичке дестинације , методологија, кораци и очекивани резултати.“

Кроз ову радионицу представљена је јединствена методологија (ре)брендирања одређене дестинације која привлачи инвеститоре,  туристе и нуди бољу перспективу младима како би се побољшао квалитет живота грађана јачајући њихов понос према месту у којем живе.

Предавач на едукацији био је мр. Немања Миленковић, директор Фондације“,Нови Сад 2021-Европска престоница културе“, Нови Сад, Србија.

Širimo dalje
Објављено у -Događaj, Društvo, Ekonomija, Obrazovanje, projekti, Turizam, Вести Објавио Aleksandar Djukić On: