ФК „Ђердап“ ГОЛУБАЦ победио ФК „Борац 1932“ из Раље са 2 : 1, у једној од две најважније утакмице сезоне ! ! !

Контакт

У предивном амбијенту, на стадиону „Под жутим брегом“, у недељу 06. јуна у 17.30 почела је једна од две НАЈВАЖНИЈЕ УТАКМИЦЕ СЕЗОНЕ за ФК „Ђердап“.

Противници из ФК „Борац 1932“ из Раље, у првих 20-так минута нису успели да остваре предност, без обзира на константне притиске и погођене три пречке, пре свега захваљујући голману „Ђердапа“, Милану Панићу.

У 25. минуту, „Ђердап“ је постигао погодак, али се кратко радовао, јер су гости изједначили након 10-так минута. Оштрија игра у 2. полувремену је допринела да број жутих картона буде укупно двоцифрен, са по једним искљученим играчем из обе екипе, због добијена по два жута картона.

У 85. минуту, „Ђердап“ постиже победоносни гол, који је заокружио борбену игру читавог тима под вођством капитена Настасовића. Стрелци за домаћине су били : Јелић Никола и Кузмановић Филип, а за госте Лалић Немања.

ФК „Ђердапу“ предстоји још један „степеник“ до остварења овосезонског циља – опстанак у „Подунавско-шумадијској“ зони. У суботу, 12.јуна у 17.30 почиње утакмица између ФК „Ђердапа“ и ФК „Слоге“ из Баточине.

За фудбалере из Голупца, ПОБЕДА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ.

Širimo dalje
Објављено у -Događaj, Društvo, Fudbal, Спорт Објавио Aleksandar Djukić On: