ТОГ представио туристичку понуду општине Голубац на Сајму домаћег туризма „Упознај Србију“

Контакт

САЈАМ ДОМАЋЕГ ТУРИЗМА „Упознај Србију“ одржан је 05. и 06. јуна 2021. у Big Fashion шопинг центру у Београду. Циљ сајма је био представљање туристичке понуде Србије и подстицање развоја домаћег туризма.

Директор Туристичке организације Голубац, Петровић Јелена, је предводила тим испред општине Голубац у коме су учествовали: Даутбашић Биљана, Аћимовић Александра и Ђорђевић Душан.

Туристичка организација Голубац је на сајму препозната по ревитализованој Голубачкој тврђави, која је, већ у мају, забележила рекордну посету у односу на исти месец у претходним годинама.

Имајући у виду статистику из маја, очекује се да „Тврђава Голубачки град д.о.о“ током читаве 2021. године забележи рекордну посећеност, а константне посете заинтересованих грађана Манастиру Тумани, ће се наставити у истом обиму као претходних година – што значи да ће и ове године бити најпосећенија верска туристичка дестинација у Србији.

Širimo dalje
Објављено у -Događaj, Društvo, Ekonomija, iNFO, Turizam, Zanimljivosti, Вести, Забава, Култура Објавио Aleksandar Djukić On: