Догађаји Народне библиотеке за Сајам Дунава

This ad has expired.
Contacts:

Ликовна радионица и дружење са Маријом Илић

У петак, 26. и суботу, 27. јула од 17 часова, све малишане у Змајевом селу очекује дружење и ликовна радионица са нашом драгом пријатељицом Маријом Илић. Дођите да се дружимо и будемо креативни! Место одржавања је двориште Народне библиотеке, а остатак програма овогодишњег Змајевог села одржаваће се у оквиру Сајма.

Изложба „На лепом плавом Дунаву“

Народна библиотека „Вељко Дугошевић“ Голубац позива Вас на отварање изложбе поводом великог јубилеја – 100 година радија у Србији, која носи назив „На лепом плавом Дунаву“ аутора господина Миодрага Глигорића, уз помоћ и подршку Радио Београда, ПТТ Музеја и Музеја науке и технике. Отварање изложбе заказано је за петак, 26. јул од 19 часова у Народној библиотеци. Изложбу чине домаћи детекторски пријемници, радио-апарати, издавачка делатност, делови, грамофонске плоче и музика из периода између два светска рата.

Представа „Златокоса и принц“

У недељу, 28. јула са почетком у 19 часова, у Змајевом селу наше малишане очекује представа „Златокоса и принц“. Ова прича прати краљевску породицу, вештицу и Златокосу која се затекла у кули, а представу чине професионални глумци са пуно сонгова, лепих костима и кореографија. Представа је забавна и поучна, а завршава се срећним крајем.

Промоција књиге Александра Петровића (Аца Селтик)

У недељу, 28. јула у 17 часова, у госте нам долази Александар Петровић (Аца Селтик) – вокал и фронтмен групе Ortodoks Kelts! Очекује Вас промоција његове књиге „Кућа од песама“ и разговор на тему „Rock and roll и књижевност у 21. веку“. Догађај је заказан за 17 часова у Народној библиотеци.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: