Дешавања у августу

This ad has expired.
Contacts:

Аласко посело у Винцима 2024
У суботу, 3. августа 2024. године, у селу Винци биће одржана традиционална манифестација „Аласко посело“. Савет Месне заједнице Винци припремио је разноврстан програм за све посетиоце, као и љубитеље традиције, гастрономије и добре забаве.




Отварање изложбе „Бата у 90 слика“
У понедељак, 5. августа 2024. године, у Галерији модерне уметности биће отворена изложба „Бата у 90 слика“ са почетком у 19 часова. Изложба представља путовање кроз живот и дело Велимира Бате Живојиновића, великана југословенске и српске кинематографије.



Међународна ТИД регата у насељу Добра
У понедељак, 5. августа 2024. године, у насељу Добра биће одржана Међународна ТИД регата. Овај догађај окупља љубитеље водених спортова и рекреације из целог света.



Аласке вечери „Млади рибар“ Усије 2024
У насељу Усије 9. августа 2024. године биће одржана шеста по реду манифестација „Аласке вечери“. Главни догађај је такмичење у кувању рибље чорбе, а посетиоци ће уживати и у богатом културно-уметничком програму.



Турнир у великом фудбалу у Миљевићу
Tурнир у великом фудбалу у Миљевићу биће одржан 10. и 11. августа 2024. године. Овај спортски догађај привлачи велики број екипа и љубитеља фудбала.




Фестивал младих у Народној библиотеци Голубац
Фестивал младих биће одржан 12. и 13. августа 2024. године у Народној библиотеци Голубац. Програм фестивала укључује различите радионице намењене најмлађима.



Сусрет Добрана
Сусрет Добрана одржаће се 17. августа 2024. године. Овај догађај окупља житеље Добре и околине, уз богату понуду културно-уметничког програма.




Вече духовне музике у Градском парку Голубац
Вече духовне музике биће одржано 17. августа 2024. године у Градском парку Голубац. Програм обухвата наступе хорова и солиста који ће извести духовну музику,



Празник Светог Зосима и Светог Јакова Туманских
Манастир Тумане најављује обележавање празника Светог Зосима и Светог Јакова Туманских, који ће се одржати 21. августа 2024. године. Прослава укључује свечану литургију и богат културно-уметнички програм.



Изложба карикатура у Народној библиотеци Голубац
У петак, 23. августа 2024. године, у Галерији модерне уметности Народне библиотеке Голубац биће отворена изложба карикатура.




Великогоспојински вашар у Голупцу
Голубац оживљава у најбољем светлу за време Великогоспојинског вашара, који ће се одржати 28. августа 2024. године. Овај догађај доноси вашарску радост и прославу једног од најзначајнијих хришћанских празника, Велике Госпојине.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: