Дан младих у Голупцу: Креативне радионице посвећене деци

This ad has expired.
Contacts:

Овогодишњи Дан младих биће посебно посвећен деци, као најважнијем делу наше заједнице. Наши најмлађи ће имати прилику да уживају у креативним радионицама које ће водити истакнути уметници. Овим програмом истакнут је значај који млади имају и њихов развој кроз креативне активности.

У понедељак, 12. августа, са почетком у 17 часова, у дворишту библиотеке одржаће се радионица нашег песника, драмског писца и ствараоца књижевних дела за децу – Дејана Алексића. Малишани ће имати прилику да се укључе у низ креативних задатака и загонетки које је припремио Алексић, познат по својој маштовитости и богатом опусу.

Након тога, у 18 часова, своје ликовне вештине и машту присутни ће моћи да изразе уз подршку наше уметнице, Марије Маре Илић. Ова радионица пружиће деци јединствену прилику да развију своје таленте и креативност у опуштеној и инспиративној атмосфери.

Међународни дан младих је годишњи међународни догађај који се слави 12. августа. Први пут је обележен 2000. године, дан има сврху да скрене пажњу на младе. Дан је замишљен као прилика да се скрене пажња на питања младих широм света. Концерти, радионице, културне манифестације и скупови који се организују широм света у част овог дана.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: