Потписани уговори о додели подстицајних средстава из локалног фонда за развој пољопривреде

This ad has expired.
Contacts:

Данас су у оквиру конкурса за подстицајна средства из Локалног фонда за развој пољопривреде потписани уговори са шест пољопривредника са територије општине Голубац. Ови уговори омогућиће им да унапреде своје производне капацитете и допринесу развоју пољопривреде.

Уговори који су данас потписани резултат су напора општине Голубац да се унапреди пољопривредна производња кроз оснивање Локалног фонда за развој пољопривреде. Фонд је основан у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац и РРА Браничево-Подунавље, уз подршку USAID-а. Циљ овог фонда је пружање вишегодишње подршке пољопривредницима кроз коришћење бескаматних финансијских средстава, чиме се омогућава даљи развој и унапређење производних капацитета.

Шест пољопривредника који су успешно аплицирали на конкурс и данас потписали уговоре су Милош Ђурић, Нада Бркљач, Слободан Кузмановић, Љубинка Настасовић, Зорица Војиновић и Небојша Спасић. Они су добили средства за набавку неопходне механизације и опреме, што ће значајно унапредити њихове производне могућности.

Конкурс је и даље отворен. За све додатне информације и упутства о пријави можете контактирати координаторе пројекта. Општина Голубац, Цара Лазара 15, 12223 Голубац, или на телефон 012/678-426.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: