ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГОЛУБАЦ У ПОСЕТИ МАЛИШАНИМА ПУ „ЛАСТА“ У ОКВИРУ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Контакт

          У току Дечије недеље, која се ове године обележава под слоганом:“Дете је дете да га волите и разумете“, Предшколску установу „Ласта“ Голубац, посетио је председник Општине, др Небојша Мијовић, са својим сарадницима. Том приликом остварен је увид у текућа улагања и радове који су се у току године реализовали, ради побољшања услова рада и боравка деце у установи изразивши задовољство на који начин и под којим условима се обавља делатност.

У протеклом петогодишњем периоду у Предшколску установу уложено је преко 3 милиона динара на капиталне пројекте који су били од изузетног значаја, а који доприносе податку да је број уписане деце у радној 2021/2022 години 80 деце која похађају предшколски програм, укупно из 17 насеља са територије Општине Голубац. Уз помоћ и подршку Локалне самоуправе установа је веома добро опремљена, са професионалним кадром, уз повећан број деце што нас све заједно чини неизмерно срећнима.

Уз размену слатких поклона и дечијих креативних идеја, дружење је протекло у позитивној атмосфери и обостраном задовољству. Гостима је уручена слика која ће красити кабинет председника општине, др Небојше Мијовића.

Širimo dalje
Објављено у -Covid-19, Događaj, Društvo, Ekonomija, Infrastruktura, Politika, Вести Објавио Aleksandar Djukić On: