Општинска организација Црвеног крста Голубац примила и отпочела поделу хуманитарних пакета хране, хигијене и брашна за 460 социјално угрожених породица на територији општине Голубац

Контакт

Пре неколико дана је стигао камион хуманитарне помоћи из седишта Црвеног крста Србије за 460 социјално угрожених породица на територији општине Голубац.

Председници месних заједница ће својим мештанима ових дана поделити пакете који садрже  намирнице као и средства за хигијену, а намењени су за самохрана старачка домаћинства, породице на граници остваривања права на помоћ и социјалне заштите, вишечлане породице и породице са више деце, породице са инвалидом и оболелим лицима, самохрани родитељи као и корисници без сталних прихода (новчане социјалне помоћи).

Општинска организација Црвеног крста Голубац је организовала пријем и отпочела поделу пакета, уз помоћ ватрогасаца из ДВД „Голубац“, радника Организације младих „ЦУПАЕ“ Голубац, радника ТО Голубац, радника ССОГ, радника НБ „Вељко Дугошевић“ Голубац и радника општинске управе општине Голубац. Председник општине Голубац, др Небојша Мијовић, је за потребе дистрибуције по сеоским насељима одобрио коришћење општинског комбија.

Грађани свих насеља ће на време бити обавештени о терминима поделе пакета.

За све додатне информације обратити се председницима Савета месних заједница на територији општине и референту Црвеног крста Голубац, Дини Чучковић.

Širimo dalje
Објављено у -Covid-19, Crveni krst, Događaj, donacija, Društvo, Humanost, iNFO, Zanimljivosti, Zdrastvo, Вести Објавио Aleksandar Djukić On:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4  +  4  =