Средства из Локалног фонда за развој пољопривреде у Голупцу подељена корисницима

This ad has expired.
Contacts:

У Голупцу су у среду, 4. септембра 2024. године подељена средства за још три корисника из Локалног фонда за развој пољопривреде у Голупцу која ће им помоћи у покретању или развоју сопствене пољопривредне производње и газдинстава.


Конкурс који остаје отворен до утрошка средстава, расписан је у оквиру активности „Локални фондови за подстицај развоја пољопривреде“ уз подршку пројекта „Велика мала привреда“ који финансира USAID, а спроводи ACDI/VOCA.



Општина Голубац, Фондација Ана и Владe Дивац и Регионална развојна агенција Браничево-Подунавље уз подршку USAID-а, основале су Локални фонд за развој пољопривреде у општини Голубац у мају ове године након чега је отворен и конкурс којим је планирано да се подрже пољопривредна газдинства средствима укупне вредности 3 милиона динара.



Подстицајна средства намењена су за набавку механизације потребне за пољопривредну производњу и прераду пољопривредних производа, кошница, пчелињих друштава и машина и опреме за пчеларство, репроматеријала, машина и опреме потребне за ратарску или повртарску производњу, као и за припрему бизнис плана за потребе аплицирања на јавне позиве везане за пољопривредну производњу.



Сви заинтересовани пољопривредници који се баве производњом или прерадом хране могу да се пријаве на конкурс на веб страници http://www.divac.com](https://www.divac.com/Konkursi/3629/Konkurs-za-podsticajna-sredstva-iz-lokalnog-fonda.shtml.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: