Почела Удружена општинскa фудбалска лига Велико Градиште и Голубац; ОФК Браничево остварило најубедљивију победу; Жика Марковић Уча у Миљевићу савладао Полет Бикиње; Усије поражено на гостовању у Кисиљеву

This ad has expired.
Contacts:

У недељу 15. септембра почела је Удружена општинска фудбалска лига Велико Градиште и Голубац. Ове сезоне се такмичи десет екипа у овој лиги. Из општине Голубац учествују четири екипе: ОФК Браничево, Жика Марковић Уча из Миљевића, Усије и Полет из Бикиња. Из општине Велико Градиште такмиче се: Макце, Раднички из Пожежена, Дунавац 1929 из Кисиљева, Кумане, Пек Кусиће и Рам.

У првом колу најубедљивију победу остварила је екипа ОФК Браничево на гостовању, победом над екипом Рама резултатом 7-1. Усије је поражено у Кисиљеву од Дунавца 1929 са 1-0. Екипа Жика Марковић Уча из Миљевића је код куће савладала Полет Бикиње са 4-0.

У другом другом колу Усије ће дочекати ОФК Браничево у суботу 21. септембра од 16 часова. Полет ће у Бикињу угостити Кумане у недељу 22. септембра од 16 сати, док ће екипа Жика Марковић Уча из Миљевића гостовати у Макцу истоименој екипи. Дуел у Макцу је заказан за недељу у 11 часова.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Петар Штрбац On: