БПД Голубац прославио свој дан и најавио вожњу „Утврђавање 2024“

This ad has expired.
Contacts:

Дан Бициклистичко планинарског друштва Голубац обележен у недељу 26.5.2024. Окупљени учесници састали су се испред Голубачке тврђаве и упутили у шетњу стазом „пут руја и јоргована“, а потом делом стазе ,,голубачки прстен“, као и до првих ветрењача ветропарка Кривача, потом назад до релеја изнад тврђаве, односно до новог планинарског дома.

Након тога је уследило поподневно дружење уз размену искустава. Овај догађај је окупио многе чланове друштва и пријатеље. Поред домаћег БПД Голубац, учесници шетње били су планинари ПД Горњак из Петровца и ПК Вукан из Пожаревца.

Поред тога ово је била и одлична прилика да се најави и овогодишња бициклистичка вожња „Утврђавање 2024“, која се одржава четврти пут под тим именом, а уз подршку Туристичких организација и Спортских савеза општина Голубац и Велико Градиште. Ова вожња, која постаје традиционална, спаја две тврђаве, Рамску и Голубачку, и привлачи све љубитеље бициклизма и природе.

Резервишите 30. јун (недеља) за ово узбудљиво дружење на два точка. Детаљан распоред и пратећи догађаји биће ускоро објављени. Сви сте позвани да нам се придружите и уживате у незаборавном дану испуњеном авантуром и лепим пејзажима. Видимо се!

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: