Čestitke za FK „Đerdap“, OFK „Braničevo i FK „Barič“ – tokom ove fudbalske sezone uspeli su da zadrže statuse u svojim nivoima takmičenjima i da opravdaju uložena sredstva u razvoj ove vrste sporta u opštini Golubac

This ad has expired.
Contacts:

PODUNAVSKO-ŠUMADIJSKA ZONA – sezona 2021/2022

https://srbijasport.net/embed/standings/5581

U poslednjem, 30. kolu, FK „Đerdap“ je gostovao u Topoli protiv ekipe FK „Karađorđe“ i rezultat je na kraju bio 4 : 3 za domaćina.

FK „Đerdap“ je o(p)stao u Podunavsko-šumadijskoj zoni sa osvojena 44 boda iz 30 utakmica i zauzetim osmim mestom.

Kao što je naglaženo u naslovu, sredstva iz Budžeta opštine Golubac, koja su uložena u osavremenjivanje uslova za bavljenje fudbalom, na stadionu „Pod žutim bregom“, su opravdana ostankom u Podunavsko-šumadijskoj zoni, tako da se u narednom periodu očekuju gostovanja poznatijih fudbalskih klubova sa naših prostora koji će privlačiti još više publike.

BRANIČEVSKA OKRUŽNA LIGA

U poslednjem, 28. kolu, naš predstavnik u ovom rangu fudbalskog prvenstva, FK „Žitkovica 2017“, je izgubila na gostovanju u Sirakovu, od istoimenog kluba, rezultatom 3 : 0. FK „Žitkovica“ je osvojila 13. mesto sa osvojena 23 boda, što je dovoljno za igranje baraža za opstanak u ovom rangu takmičenja. SRETNO !

MEĐUOPŠTINSKA LIGA „DUNAV“

Naši predstavnici u ovom rangu takmičenja, OFK „Braničevo“ iz Braničeva i FK „Barič“ iz Bariča su ostvarili uspeh o(p)stankom u MFL „Dunav“. Bez obzira što su u poslednjem 30. kolu ovogodišnje sezone naši predstavnici izgubili od svojih protivnika, na kraju su osvojili 6. (OFK „Braničevo“), odnosno 10. mesto (FK „Barič“).

FK „Polet“ Voluja – OFK „Braničevo“ Braničevo 2 : 1

FK „Barič“ Barič – FK „Batovac“ Batovac 1 : 4

UOFL Veliko Gradište i Golubac

FK „Radnički“ Požeženo – FK „Polet“ Bikinje 3 : 1

FK „Mladost 1970“ Radoševac – FK „Pek“ Kusiće 4 : 0

FK „Borac 2016“ D. Kruševica – FK „Ram“ Ram 3 : 0

FK „Žika Marković-Uča“ iz Miljevića je bio slobodan u poslednjem 22. kolu ovogodišnjeg prvenstva, ali je ipak završio takmičenje na visokom 3. mestu.

Ostali naši predstavnici su se plasirali na 5., 6. i 10. mestu.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: