Израда Плана развоја општине Голубац (2024-2031) је у току – придружите се …

This ad has expired.
Contacts:

ПОЗИВ ЗА ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ ГОЛУБАЦ

Позивају се грађани општине Голубац да, као чланови друштвених организација или као појединци, узму учешће током израде Плана развоја општине Голубац за период од 2024. до 2031. године.

Нацрт Плана развоја је у почетној фази, али се током друге половине августа и током септембра месеца очекују интензивније активности (формирање радних група за различите области, израда SWOT анализе итд.).

За све сугестије можете контактирати чланове координационог тима преко e-mail-a: office@golubac.org.rs

са назнаком: Предлози за израду Плана развоја.

Овог пута свима представљамо досадашње активности:

Потписивање Споразума о сарадњи са СКГО (стручна подршка);

У име општине Голубац, Споразум је потписао заменик председника општине Голубац, Марко Стојаковић, по овлашћењу председника општине Голубац, др Небојше Мијовића, а у име СКГО Споразум је потписао Генерални секретар СКГО, Никола Тарбук.

Већ постојећа Одлука о изради Плана развоја општине Голубац је допуњена и измењена, а председник општине Голубац, др Небојша Мијовић, је за тим донео Решење о формирању координационог тима.

Координациони тим је у константној вези са стручним консултантом испред СКГО (Александар Јовановић).

О свим даљим корацима, заинтересовани грађани општине Голубац, биће обавештавани путем локалних медија, друштвених мрежа, портала e-golubac или лично од стране чланова координационог тима.

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО МНОГО !!!

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: