Најава: Отварање нове изложбе под називом „Караван уметности“ у Галерији модерне уметности

This ad has expired.
Contacts:

У уторак 28. маја од 19 часова у Галерији модерне уметности очекује вас отварање колективне изложбе радова афирмисаних уметника под називом „Караван уметности“.


Цео концепт организован је од стране Центра за промоцију уметности и Галерије Аxиос уз подршку Културно просветне заједнице Србије. Један од циљева каравана је преко потребна децентрализација ликовне и културе уопште, тако да ће љубитељи уметности у већини градова Србије где се ови радови излажу, добити прилику да се упознају са делима српских уметника, као и да за време трајања изложби у њиховом граду разговарају са неким уметницима чија су дела изложена.


Имаћете прилике да се упознате са радом следећих уметника: Анђелко Васиљевић, Балша Рајчевић, Биљана Вилимон, Борко Петровић, Данијела Божичковић Радуловић, Драган Мишковић, Драган Момчиловић, Иван Вешић, Ирина Черњавски Шантрић, Јасмина Сарић, Јован И. Ракиџић, Љиљана Гавриловић, Милан од Војводине, Миленко Михајловић, Милица Раичевић, Милица Трнавац, Мирослав Арсић, Мирослав Петровић, Ненад Станковић, Раде Димитријевић, Рената Бујић, Славко Самарџија.


Извор: Народна библиотека ,,Вељко Дугошевић“ Голубац

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: