„НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ“ У ПУ „ЛАСТА“ ГОЛУБАЦ – СРЕЋНА НОВА 2022. ГОДИНА

This ad has expired.
Contacts:

         Малишани Предшколске установе „Ласта“ Голубац својим активностима, на најмаштовитији начин, обележили су долазак најрадоснијих празника у години.

       „Да нам Деда Мраз испуни све жеље са првим даном у недељи поделио нам је пакетиће да нам крене весело и радосно. И ми смо били вредни па смо у Деда Мразовој радионици свашта нешто направили како би смо обрадовали наше најдраже. Хладно је, а „Снежна краљица“ нам је дошла већ другог дана да нас разгали и загреје, а са њом је повела и доброг деку који нам је такође донео огромне поклоне за наш вртић, да нам буде леп и да можемо у њему да се безбрижно играмо. Од свега мало смо се и уморили па смо баш били расположени за Новогодишњу чајанку, мало нам се и фризура покварила, па смо направили фризуријаду да будемо спремни за долазак Нове године. Последњег дана решили смо да се баш добро проведемо, Новогодишње караоке су биле прави избор за нас. Срећни у својим активностима сви смо пожурили својим кућама, јер Деда Мраз само што није стигао.“

          Велику захвалност одајемо: деци, свим запосленима у установи,  родитељима, члановима Савета родитеља и људима из локалне самоуправе који су подржали нашу идеју за организовањем активности и пружили свој допринос у реализацији.

          Да је било лепо, распевано и весело, нас као домаћине посебно охрабрује и даје нам ветар у леђа за неке будуће идеје, пројекте и подухвате, сваки пут боље и успешније од претходних.

         Хладни зимски месеци су идеални за уживање са породицом и прилика да проведете време са својом децом бавећи се разним празничним активностима. Нова година је период који сва деца једва чекају, укључите их у све активности, дајте им да буду важни, па макар то биле и ситнице које ће их сећати на период када су били мали.

У радости и весељу у Новој години, деца и васпитачи ПУ „Ласта“ Голубац…

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: