„Богат“ фудбалски викенд за клубове са територије општине Голубац, иако првенства по лигама још нису почела

This ad has expired.
Contacts:

Пријатељска фудбалска утакмица измешу нашег ФК „Ђердапа“ и „ФК „Зуце“ из Ђуринаца код Сопота је протекла у пријатељској атмосфери између два тима која се боре у Подунавско-шумадијској и Београдској зони. Наш ФК „Ђердап“ је победио резултатом 1 : 0, а стрелац је био Никола Костић.

ОФК „Браничево“ је на домаћем терену одиграо пријатељску утакмицу против ФК „Барича“. Активна утакмица са доста голова завршена је резултатом 1 : 4. Стрелци су били: Марко Лазаревић за ОФК „Браничево у 30. минуту, а Оливер Савић у 40. минуту, Слободан Јанковић у 49. и 70. минуту и Александар Миладиновић у 60. минуту за ФК „Барич“.

ФК „Житковица 2017“ је гостовала у Набрђу и одиграла пријатељску фудбалчску утакмицу против ФК „Набрђа“. Резултат је био 2 : 1 за домаћине, а стрелац за госте из Житковице је био Жељко Радојчић.

ФК „Усије“ из Усија је угостио екипу ФК „Раднички“ из Пожежена и победио резултатом 2 : 0. Стрелци за домаћи тим су били Спасоје Ђорић и Саша Здравковић. Напомињемо да је играч утакмице био Стефан Рајковић, јер је својим двема асистенцијама допринео убедљивој победи.

Наш ФК „Полет“ из Бикиња је гостовао екипи ФК „Кумане“ из Кумана. Нажалост, резултат на крају утакмице је био 1 : 0 за домаћина, астрелац јединог погодтка је био Дејан Милосављевић у 65. минуту.

Надамо се да ће скорашњи почетак пролећног дела фудбалског првенства у свим ранговима, „пробудити“ све наше клубове из „зимског сна“ и да ће бити успешни у такмичарској 2022/23 сезони.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Aleksandar Djukic On: