„Буран живот једне библиотекарке – Шта је на страни 68?“ – књижевно вече Данијеле МилаНове

This ad has expired.
Contacts:

У петак 10. фебруара Народна библиотека “Вељко Дугошевић“ из Голупца имала је част да угости колегиницу и ауторку Данијелу Божичковић Радуловић – Данијелу МилаНову. Једна од многобројних тема које су красиле ово дивно вече, била је њено дело „Буран живот једне библиотекарке – Шта је на страни 68?“.

Данијела се осим књижевности бави и сликарством. Члан је Удружења књижевника Србије и Удружења ликовних уметника Петровца. Објавила је осам прозних дела и две збирке поезије. Њене књиге, које сама илуструје, превођене су на италијански и македонски језик.

Поседује следеће награде: Златна значка КПЗ Србије,Награда „Ана Франк”,Прва награда „Банатско перо”, Прва награда „Видаковићеви дани културе”.

Вече су чинили разговор уз добро расположење, песму и шалу у којима су присутни уживали и имали прилику да се увере зашто је Данијела оригинална, јединствена и врло упорна особа. Из библиотеке поручују да са Данијелом имају сјајну сарадњу и да једва чекају нову прилику да је опет виде у нашем градићу на Дунаву.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: