„ЧИСТ ГОЛУБАЦ 2023“

This ad has expired.
Contacts:

По предлогу председника општине Голубац, др Небојше Мијовића, организована је и спроведена акција чишћења приобаља Дунава испод нивоа шетно-бициклистичке стазе која пролази кроз насеље Голубац.

Велику захвалност дугијемо ангажованим радницима КЈП „Голубац“ из Голупца: Драгану Гајићу, Слађану Лазаревићу и Драгиши Грујићу. Укупно је превезено 6 камиона отпадног грања и другог материјала. Прикупљено је и одвезено на депонију око 200 врећа пластичног, гуменог, дрвеног и стакленог отпада.

Сектор захваћен овом акцијом је дужине око 3,5 км, а учешће је узело преко 90 грађана општине Голубац, међу којима и петоро деце, којима ми сви дугијемо огромну захвалност, а њихове родитеље истичемо као пример како треба васпитавати децу по питању заштите животне средине.

На фотографији испод се виде „три мала Лазаревића“ који, са својом мајком, вредно раде током акције.

Било је зноја, жуљева, прљавих и непријатних отпадних предмета, али и среће, осмеха, шале, задовољства мнакон завршеног посла, освежења од стране власника објеката поред којих се чистило и што је најважније – ИСКАЗАНА ЈЕ ЖЕЉА ДА СЕ АКЦИЈА ШТО ПРЕ ПОНОВИ и да се ТОМ приликом заврши чишћење комплетног сектора.

Грађанке и грађани општине Голубац,

Свеобухватније и прецизније ћете бити обавештени о организовању још једне акције чишћења приобаља Дунава током наредног периода. Очекујемо дупло већи број одазваних .

ЗА НАШ ЧИСТ ГОЛУБАЦ !

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: