ДО 10.000 ЕУРА ЗА МЛАДЕ БРАЧНЕ ПАРОВЕ

This ad has expired.
Contacts:

Расписан нови конкурс за куповину сеоских кућа са окућницом

Министарство за бригу о селу Владе Републике Србије расписало је данас Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом у Србији, за који је ове године издвојено 500 милиона динара.

Подносиоци пријаве могу бити млади брачни и ванбрачни парови, самохрани родитељи и млади пољопривредници до 45 година живота, а максималан износ средстава предвиђен за куповину куће са окућницом износиће 1,2 милиона динара.

Подносиоци пријаве конкуришу заједно са јединицом локалне самоуправе, на чијој се територији налази сеоска кућа са окућницом, коју подносиоцу пријаве предлажу приликом конкурисања.

Сеоска кућа може да се налази на територији свих насељених места у Србији, изузев у градским и општинским седиштима и приградским насељима.

Претходне године је за овај програм из буџета издвојено 686,5 милиона динара и купљена је 651 кућа са окућницом у 100 локалних самоуправа, а просек година добитника кућа био је 30 година.

https://mbs.gov.rs/konkursi.php

Све додатне информације могу се добити у општинској управи општине Голубац на телефон 012-638-649 или на e-mail: projekti@golubac.org.rs

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: