Predstavljanje knjige „Klimatske promene u sistemu upravljanja rizikom od šumskih požara” – Gorana Đorđevića, Tatjane Ratknić i Mihajla Ratknića

This ad has expired.
Contacts:

U ponedeljak 21. februara, predsednik opštine Golubac, dr Nebojša Mijović, je primio penzionisanog Načelnika za vanredne situacije Požarevac, Gorana Đorđevića, u čijoj nadležnosti je bila i teritorija opštine Golubac.

Bez obzira na “zasluženi odmor” posle obavljanja zahtevnih i odgovornih zadataka tokom svoje službe, Goran Đorđević je nastavio da se bavi naučnim radom i da svoje bogato višegodišnje iskustvo prenese u naučno delo kroz knjigu “Klimatske promene u sistemu upravljanja rizikom od šumskih požara” i ostavi budućim generacijama. Koautori ove publikacije su Tatjana i Mihajlo Ratknić.

Pomenutu knjigu je Goran Đorđević poklonio predsedniku opštine Golubac, dr Nebojši Mijoviću i poželeo mu da se što ređe dešavaju vanredne situacije u budućnosti na teritoriji opštine Golubac, ali da uz preventivne obuke možemo svi da budemo spremni da reagujemo i da eventualne posledice budu što manjeg obima.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: