Хајде да упознамо ФК „Жика Марковић – Уча“ из Миљевића

This ad has expired.
Contacts:

Фудбалски клуб „Жика Марковић-Уча“ из Миљевића је основан 2006. године.

Председник клуба је Иван Николић, а секретар је Марко Милојковић.

Незаобилазне „карике“ у функционисању клуба су: тренер – Новица Новаковић и комесар за безбедност – Бојан Ранковић.

Највећи успех клуба је освајање Општинске фудбалске лиге Голубац за сезону 2009/2010 и 2015/2016, а самим тим и пласман у МФЛ „Дунав“ у којој је наш фудбалски клуб играо 5 сезона, као и освајање пехара и диплома на фудбалским турнирима у окружењу.

Фудбалски клуб „Жика Марковић-Уча“ традиционално организује сваког лета турнир у великом фудбалу на трави. Ове године, уз домаћина учешће су узеле екипе ФК „Борца 2016“ из Доње Крушевице, ФК „Усије“ из Усија и ФК „Баштован“ из Царевца.

На фотографији стоје: председник клуба Иван Николић, комесар за безбедност Бојан Ранковић, помоћни тренер Бојан Бицуљевић, тренер Новица Новаковић, Владимир Пајић, капитен Немања Жикић, Саша Вујчић, Саша Андјелковић, Радослав Стојићевић, Милош Животић и члан управе Данијел Огњановић, а у доњем реду су: Лука Николић, Лазар Мирковић,Јован Стојановић, Мирко Адамовић,Саша Ранковић (шеф стручног штаба „Слога*33“ Петровац), Срђан Димитријевић-Манце (шеф стручног штаба „ВГСК“ Велико Градиште), Александар Павловић и Жељко Михајловић.

Контакт особа:Иван Николић 060 667 25 11

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: