Народна банка Србије одржала обуку и едукације грађана у Голупцу

This ad has expired.
Contacts:

Народна банка Србије (НБС) организовала је данас обуку и едукацију грађана у просторијама Народне библиотеке “Вељко Дугошевић” у Голупцу. Ова иницијатива има за циљ да подигне свест грађана о важним финансијским темама и пружи корисне информације за боље управљање личним финансијама.

Теме које су обухваћене овом обуком су:

Безбедност плаћања на интернету: Учесници су имали прилику да се упознају са најновијим мерама и техникама за заштиту својих података и финансијских трансакција приликом коришћења интернет платформи.

Кеш кредити за пензионере: Пензионери су добили детаљне информације о врстама кеш кредита који су им доступни, као и о условима и погодностима које ови кредити нуде.

Како заштитити своја права као корисници финансијских услуга у Србији: Ова тема је обухватала савете и упутства о томе како грађани могу да остваре и заштите своја права у односу са финансијским институцијама.

Народна банка Србије наставља са својим напорима да едукује грађане и подиже њихову финансијску писменост, што је од суштинског значаја за стабилност и развој финансијског система у земљи.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: