„ПРАЗНИЦИ НАМ СТИЖУ“ – припреме за празнике у ПУ „Ласта“ – ГОЛУБАЦ

This ad has expired.
Contacts:

Децембар је месец радости и славља. Празници…чаробно доба године.

Мириси колача, осветљен и окићен град, поклони, дружења.. све то у већини нас изазива осећање радосног ишчекивања и узбуђења. Ону посебну чар осећају само деца.

          У сусрет празницима Предшколска установа „Ласта“ у Голупцу организовала је новогодишњу радионицу у сарадњи са Народном библиотеком „Вељко Дугошевић“, позоришну представу „Деда Мразова школа“ и даривање групних новогодишњих пакетића „Један пакетић – пуно љубави“ у заједничкој сарадњи са родитељима. Сваке године улаже се додатни труд да се у оквиру  рада унесу и неке иновације, па је тако ове године преуређен и заједнички простор вртића где сваки део позива на игру и пружа неизмерну радост и срећу деци пред почетак празника.

          Поред активности које организује Установа, малишани су и учесници у наградом литерарном и ликовном конкурсу Поште Србије „Писмо Божић Бати” за најмлађе – децу узраста до 12 година из целе Србије, желећи да предстојећи празнични период проведу у креативном процесу и да се на тему „Божићно јутро” препусте уметности, пусте машти на вољу и опишу, илуструју, измаштају и забележе најдивнији и најмагичнији Божић.

     Празници свакако представљају идеално доба за провођење више времена са својом децом. Кроз породичну повезаност, традицију и догађања дете развија сопствени идентитет, емоционалност, социјализацију и припадање и тако задовољава потребе за осећањима љубави, поштовања, уважавања и прихватања.

Празници су прилика да децу учимо како да постану бољи људи!

СРЕЋНЕ НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ ЖЕЛИ ВАМ

ПУ „ЛАСТА“ ГОЛУБАЦ

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Aleksandar Djukic On: