Pripremne utakmice naših fudbalskih klubova koji se takmiče u UOFL Veliko Gradište i GolubacПрипремне утакмице наших фудбалских клубова који се такмиче у „УОФЛ Велико Градиште и Голубац“

This ad has expired.
Contacts:

ФК „Борац 2016“ из Доње Крушевице је, као домаћин, одиграо пријатељску фудбалску утакмицу против ФК „Пек“ из Кусића. Стрелци за наш клуб су били Слађан Обрадовић у 23. минуту и Стефан Боћорек у 42. минуту, али су гости током другог полувремена успели да изједначе, тако да је око 60 гледалаца било задовољно јер су присуствовали активној утакмици која се завршила резултатом 2 : 2.

На фудбалском игралишту „Поред Пека“, у Миљевићу, по изузетно пријатном времену одиграна је пријатељска утакмица између домаћина „Жике Марковића Уче“ и гостујућег тима из Дубравице. Екипа из Миљевића је изашла у доста измењеном саставу у односу на такмичарски део првенства, тако да је и резултат у првом полувремену осликавао неуграност домаће екипе. Крајњи резултат првог полувремена био је 2 : 0 за гостујућу екипу. На почетку другог на основу уочених грешака и пар сугестија стручног штаба, екипа је знатно боље кренула у меч. Већ у 57. минуту Филип Живановић је смањио резултат на 1 : 2, да би млади нападач Лука Николић у 63. и 70. минуту изједначио и довео своју екипу до победе. Упркос резултату обе екипе су отишле задовољне приказаном игром и наставили дружење ван терена.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Aleksandar Djukic On: