ПРОГРАМ ПОДРШКЕ СТАНОВНИЦИМА СЕОСКИХ НАСЕЉА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ГОЛУБАЦ

This ad has expired.
Contacts:

Поштовани грађани,
програм подршке становницима сеоских насеља на територији општине Голубац између осталих активности, обухвата и бесплатан превоз за заинтересоване грађане општине Голубац, од сеоских насеља ка седишту општине и назад.

УСКОРО СЕ ОЧЕКУЈЕ УСПОСТАВЉАЊЕ ЈОШ ЈЕДНЕ ЛИНИЈЕ ЗА ПРЕВОЗ
(од Криваче до Голупца),

а за сада су успостављене линије од Душманића (преко Клења, Мрчковца, Миљевића, Шувајића, Доње Крушевице, Браничева, Поникве, Барича и Бикиња) до Голупца и од Винаца (преко Усија и Радошевца) до Голупца.
Превоз се обавља у преподневним сатима, понедељком и четвртком, тако да наши суграђани, који имају потребе за одласком у Дом здравља, Банку, Пошту, Управу за трезор, Полицију, или у већу продавницу, већ исказују ОГРОМНО ЗАДОВОЉСТВО СВОЈИМ КОМЕНТАРИМА ПУТЕМ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА.

У међувремену, Министарство за бригу о селу, на челу са Министром Кркобабићем (које је суфинансирало набавку МИНИБУСА) је организовало посету општини Голубац, где су лично могли да се увере (у разговору са грађанима МЗ Винци) колико свима значи ова отпочета активност.
Дужни смо да, и овом приликом, свим осталим грађанима наше општине, пренесемо најпозитивније утиске грађана насеља Винци.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: