ПРВА НАГРАДА малишанима  ПУ „Ласта“

This ad has expired.
Contacts:

Прва награда отишла је у руке малишана предшколске групе ПУ „Ласта“ из Голупца и васпитачицама Биљани Kировски и Маријани Милојковић – ЧЕСТИТАМО!

         Током октобра „Kреативни центар“ организовао је конкурс РАЗЛИЧИТИ, А ЈЕДНАКИ,

намењен предшколским установама на територији Србије.

       Тема конкурса била је сликовница као подршка развоју толеранције код деце, а задатак васпитача био је да на основу прочитаног текста или одабраног одломка из неке од понуђених сликовница смисле с децом из своје групе занимљиву језичку, ликовну или графомоторичку активност, која ће за циљ имати да деци приближи појам толеранције и повећати код њих осетљивост за све оне који су другачији.

      На конкурс је пристигло скоро четрдесет радова, а жири који су чиниле три уреднице „Kреативног центра“ и једна психолошкиња одабрао је најкреативније и наградио их комплетима издања издавачке куће.

      Учешћем деце на Конкурсу и реализацијом активности кроз књигу „Зека песник“ желели смо да пошаљемо свој деци поруку да је важно разумети и поштовати оне који су другачији од нас, а истовремено је и подршка свима онима који пате због тога што су другачији – поручује им да не одустају, да цене своје квалитете и да ће сигурно наћи неког ко ће бити уз њих.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: