SAJAM DUNAVA 2023. – GOLUBAC – DOBRODOŠLI

This ad has expired.
Contacts:

Народна библиотека “Вељко Дугошевић” Голубац припремила је и ове године богат програм у “Змајевом селу” у оквиру Сајма Дунава!

У петак 28. и у суботу 29. јула у Градском парку малишане очекују радионице циркуских вештина са почетком од 17 часова. Уз дружење и помоћ циркуских педагога деца ће бити у прилици да се упознају са техникама жонглирања, равнотеже на предметима и основама акробатских вештина. Реквизити и опрема коју ће користити су конструкција за ваздушне акробације (свила, трапез), трака за ходање (ход по жици), баланс кугла, рола— бола, жонглерски реквизити (лоптице, мараме, чуњеви, диаболо, цветни штапићи, пера, кинески тањири, обручеви, хоп…), штуле, моноцикл. Радионице хода по жици са балансером намењена је свим узрастима (деце и одраслих).

У недељу 30. јула одржаће се спортске игре са децом “Alex gym malci”, као и креативне радионице за децу са почетком од 17 часова. Два сата касније, од 19 часова, одиграће се дечија представа “Супер Марио”. Марио је омиљени мајстор свих дечака и девојчица. Симпатичан,поштен, вицкаст, сналажљив, мајстор Марио долази у сан девојчице Лене која игра игрицу у којој он главни лик и покушава са њим да ослободи заробљену принцезу. Како би је ослободили, Марио и девојчица Лена морају да превазиђу разне препреке и савладају многе непријатеље. Представа је едукативног и забавног типа коју изводе професионални глумци. Прилагођена је узрасту деце од три до десет година.

Не пропустите овај сјајан програм у Градском парку крај Дунава! Видимо се! 😊👧👦🐉🏞️👋

Спортски савез општине Голубац у сарадњи са Туристичком организацијом Голубац је припремио:

Туристичка организација Голубац вас позива и на:

Или на вожњу возићем …

Или у обилазак …

Или на такмичење и дегустацију …

Или посетите тврђаву …

Или се провозајте бициклом …

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: