U gradskom parku u Golupcu, u četvrtak 23.06.2022. od 18 časova – POZORIŠNA PREDSTAVA ZA DECU „DORINE AVANTURE“- organizator: NARODNA BIBLIOTEKA GOLUBAC – Usled najavljenih loših vremenskih uslova za četvrtak 23. juna, najavljena predstava za decu se pomera za subotu 25.6. u 18h…

This ad has expired.
Contacts:

DORINE AVANTURE

Dora je radoznala, znatiželjna devojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku. Ovoga puta Dora je zalutala u zemlju gde živi stari, mrzovoljni trol. Neznajući da on po ceo dan spava i da je uvek mrzovaljan, probudila ga je želeći da se upozna i poigra sa njim. Ali tu su nastale nevolje. Mrzovoljni trol se jako naljutio, iskoristio svoje moći i začarao Dorinog najboljeg drugara Čizmicu i poslao ga duboko u šumu, odakle nikada neće znati da se vrati. Dora vadi iz  ranca  svoju neobičnu mapu, koja govori i koja će joj pomoći da pronađe svog najboljeg drugara. Ali nije samo mapa dovoljna, ona mora da bude mudra, strpljiva, snalažljiva i hrabra kako bi se upustila u potragu za Čizmicom.

Zahvaljujući svemu tome i drugarima koji joj u potrazi pomažu, Dora  iz ove avanture sa trolom izlazi kao pobednik.

Kao i Dorina avantura i ova predstava je poučna i zabavna. Gledajući je shvatamo koliko je važno imati prijatelje, da ih teba čuvati, poštovati i ceniti. I ukoliko nešto želimo, da budemo strpljivi, uporni i istrajni i da ćemo sigurno ostvariti svoj cilj i želje.

Igraju :  Jelena Krkić

              Danica Radulović, Đurđa Pavlović

              Andrija kovač, Jovan Ljubenović

Muzika i ton – Saša Vukić

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: