VELIKI FK „PARTIZAN“ iz Beograda, gostovao FK „Đerdapu“ iz Golupca – NEREŠENO – 1 : 1

This ad has expired.
Contacts:

U skladu sa dogovorom iz maja 2022. godine, tokom održavanja turističko-kulturno-sportske manifestacije „Sajam Dunava“ u Golupcu, u nedelju 31.jula od 17 časova, na stadionu „Pod žutim bregom“, FK „Đerdap“ iz Golupca je ugostio „podmlađenu“ ekipu FK „Partizana“ iz Beograda.

Jedan od najzaslužnijih pojedinaca u rukovodstvu FK „Partizana“, koji je poreklom iz našeg kraja – Dragan Trailović iz Kudreša je afirmisao naš Golubac i uz Dragišu Đurića iz Kudreša i predsednika opštine Golubac, dr Nebojšu Mijovića, ostvario saradnju na relaciji FK „Partizan“ – Beograd i FK „Đerdap“ – Golubac.

Pre same utakmice, igrači „Partizana“ su posetili turistički kompleks „Tvrđava Golubački grad“ i naravno, bili oduševljeni našom turističkom atrakcijom.

Svi zainteresovani posetioci su imali priliku da, uz besplatan ulaz, zajedno sa FK „Đerdapom“ proslave 96 godina postojanja. Pun stadion „Pod žutim bregom“ je obećavao dobru utakmicu.

Tokom prvog poluvremena tribine stadiona su se popunile do kraja, što je dodatno motivisalo igrače FK „Đerdapa“.

Ovom prilikom moramo pohvaliti ekipu našeg FK „Đerdapa“, uz trenersko vodstvo Noviće Gajića, jer je TIMSKIM PRISTUPOM NA TERENU, uspela da natera „podmlađenu“ ekipu FK „Partizana“ da, sredinom prvog poluvremena, napravi grešku u odbrani i da sudija (sasvim opravdano) dosudi jedanaesterac u korist našeg tima.

Egzekutor – centarfor FK „Đerdapa“ (9), Momić Uroš, je bio nemrlosrdan. Golman „Partizana“ nije imao šansu da odbrani precizan udarac.

Igrači „Partizana“ su uspeli da izjednače pred kraj prvog poluvremena lepim udarcem iz daljine. Gol je postigao Krstić (21).

Dobrom taktikom uz česte napade i sprečavanjem akcija „Partizana“ već na polovini terena, naši igrači su uspeli da održe rezultat i da kraj utakmice bude VELIKIH 1 : 1.

Posle utakmice je rukovodstvo FK „Đerdapa“ ugostilo goste iz Beograda i tom prilikom je FK „Partizan“ podelio prigodne poklone članovima rukovodstva našeg kluba, Saši Stojanoviću i Urošu Mijoviću.

„Kapitenu“ uspešnog tima opštine Golubac, koji već godinama predvodi opštinu, predsedniku opštine Golubac, dr Nebojši Mijoviću, je uručen dres partizana sa brojem 10 (deset), jer je već svima jasno, od Golupca do Beograda, da za svoje angažovanje ZASLUŽUJE OCENU 10.

Posle uručenja prigodnih poklona rukovodstvu FK „Partizana“, dr Nebojša Mijović je pozvao goste iz Beograda da nastavimo saradnju, jer je potrebno da učimo još mnogo da bi opština Golubac i dalje napredovala, a možemo učiti samo od mnogo boljih od nas.

„Do sledećeg susreta – ŽIVEO PARTIZAN, ŽIVEO GOLUBAC, ŽIVELA SRBIJA“, reči su koje je u znak podrške izgovorio VELIKI PRIJATELJ GOLUPCA, gospodin Dragan Trailović.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Aleksandar Djukic On: