Велико срце деце Србије у Основној школи “Бранко Радичевић“ у Голупцу

This ad has expired.
Contacts:

Узбудљиво обележавање Дечије недеље у Основној школи „Бранко Радичевић“ у Голупцу донело је радост, маштовитост и узајамну подршку међу ђацима. Ученици су се сјединили како би прославили ову посебну недељу испуњену догађајима који су унели осмехе на њихова лица.

Модна ревија и креације које су ђаци представили одушевиле су присутне својом креативношћу.

Осим тога, спортски дан био је испуњен смехом, дружењем и узајамним бодрењем. Победници су наишли на велике аплаузе и честитке од стране својих другова.

Хуманитарна акција прикупљања школског прибора и средстава за личну хигијену показала је велику солидарност међу ђацима.

Школско двориште је заблистало захваљујући креативности нижих разреда.

Док су воћне салате припремљене у оквиру Дана здраве хране доносиле освежење и здраву исхрану.

Ученици из Брњице и Добре придружили су се обележавању Дечије недеље разним активностима, укључујући вожњу возићем поред Дунава, хуманитарност на делу, здраву храну, добре играчке, спортски дан, модну ревију и журку.  Све ове активности су биле резултат сарадње са наставницима енглеског језика и верске наставе.

Дечија недеља у Основној школи „Бранко Радичевић“ у Голупцу оставила је неизбрисив траг радости, заједништва и креативности међу ђацима, док су њихови осмеси били најлепша награда за све укључене.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: