ЗА ВРТИЋ У ГОЛУПЦУ МК ГРОУП И АИК БАНКА ДОНИРАЛЕ 25.000 ЕВРА

This ad has expired.
Contacts:

Кроз пројекат „Подршка породица” наставља се брига о најмлађима, уз улагање у будућност читавог региона.

Голубац, 22. септембар 2023. године – Вртић Ласта, у оквиру Предшколске установе Ласта у Голупцу, засијао је у новом руху захваљујући донацијама МК Гроуп и АИК Банке, које су у оквиру пројекта „Подршка породица” уложиле 25.000 евра у уређење овог објекта.

Донација вртићу Ласта обухватила је кречење целог вртића, замену похабане унутрашње столарије и постављање нових подова. „Захваљујући ову донацију успели смо да за мање од месеца завршимо реконструкцију, глетовање и кречење вртића, да заменимо подове у површини од 400 квадрата и унутрашњој столарију. Верујем да ће нови услови у нашем вртићу допринети повећању броја деце које ћемо укључити у систем предшколског васпитања и образовања”, рекла је Милена Ђурђевић, директорка Предшколске установе „Ласта”, Голубац.

Отварању реконструисаног вртића присуствовао је и Небојша Мијовић, председник Општине Голубац, који се захвалио донаторима изразивиши наду да ће општина у наредном периоду бити још лепша и боља. Велиша Јоксимовић, руководилац Школске установе Пожаревац, наручио је да је подршка породици пре свега подршка деци, њиховом развоју и целом овом крају.

„Четрдесет година МК Гроуп слави даривањем и улагањем у најмлађе. У оквиру нашег програма „Подршка породица” реализујемо донације вртићима у целом региону, а међу њима је и вртић у Голупцу, општина у којој ћемо до краја године отворити први ветропарк у источној Србији. Реновирање овог вртића реализовали смо у сарадњи са АИК Банком. Вредност донације је 25.000 евра, док смо укупно за вртиће у Србији издвојили 350.000 евра”, поручила је Тамара Веселиновић, директорка корпоративних комуникација и маркетинга МК Гроуп.

У наредном периоду биће обележен и завршетак радова у осталих седам вртића у Србији који су примили донације, а до краја године укупно ће бити реконструисано више од 20 вртића у целом Адриа региону, за које су МК Гроуп и АИК банка издвојиле 750.000 евра.

Извор: ПУ „Ласта“

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: