Другог викенда у априлу, фудбалски сусрети наших клубова постају све занимљивији …

This ad has expired.
Contacts:

Фудбалска утакмица 20. кола Подунавско-Шумадијске зоне између ФК „Шумадије“ из Аранђеловца и нашег ФК „Ђердапа“, која је требала да се одигра у суботу 08.04.2023. године, је одложена због лошег стања на терену у Аранђеловцу.

Резервни термин је уторак, 11. април 2023.

Без обзира на одложену утакмицу, играчи ФК „Ђердапа“ су одиграли пријатељски меч против екипе ФК „Млади рибар“ из Усија. Домаћин је, на крају утакмице, заслужено славио резултатом 5 : 0. Домаћин је био супериоран, тако да гостујући играчи нису могли адекватно да се супроставе и да бар мало ублаже резултат. У Усије су се вратили са новим стеченим искуством.

Ипак, током викенда, наши клубови у оквиру МОФЛ „Дунав“ су одиграли своје мечеве.

У Житковици су се састале екипе ФК „Житковице 2017“ и ОФК „Браничева“, чији играчи су тешком муком „извукли бод“, врло важан за наставак такмичења. Стрелци за ОФК „Браничево“ су били: Милан Ђокић и Марко Радосављевић. Резултат на крају меча је био 2 : 2.

Следећег викенда ОФК „Браничево“ дочекује екипу ФК „Млава“ Братинац“ – дерби меч.

Уједињена општинска фудбалска лига Голубац и В. Градиште

На јако тешком и за игру вема незгодном терену, која фудбалској игри није дала да се развије онако како су то играчи заслужили својим фудбалским знањем и талентом, одиграна је фудбалска утакмица између домаћина, екипе ФК „Рама“ из Рама и гостију из ФК „Жика Марковић Уча“ из Миљевића. Иако се на одмор отишло са резултатом 1 : 0, резултатски то апсолутно није одговарало приказаној игри и неискориштеним шансама где је гост из Миљевића апсолутно доминирао…Раним голом у наставку утакмице и израженијом жељом за победом, домаћин је успео да наплати сваку грешку одбране гостију. На крају утакмице резултат је гласио 5 : 1. Вредан помена је евро гол Александра Павловића у 71. минуту за госте из Миљевића… Општи утисак утакмице је да је на терену игром доминирао гост, али да је домаћин био ефикаснији….

Комшијски дебри је припао екипи ФК „Полет“ из Бикиња, која је (рутински) савладала екипу ФК „Борац 2016“ из Доње Крушевице, резултатом 2 : 0. Екипа под вођством Ратка Живковића повела је у 14. минуту голом Ненада Радовановића. После соло продора и асистенције Ненада Радовановића, у 50. минуту меча, лопту је примио Микола Кика Анђелковић и тада је већ било 2 : 0. Ненад Радовановић се, до краја меча, прописно обрукао, иначе би тријумф био убедљивији.

ФК „Полет“ из Бикиња је лидер на табели са 22 освојена бода из 10 утакмица. – ЧЕСТИТАМО !!!

Ненад Радовановић, играч ФК „Полета“ из Бикиња дели лидерску позицију на листи стрелаца са Немањом Димитријевићем из ФК „Млади рибар“ из Усија. – ЧЕСТИТАМО ОБОЈИЦИ !!!

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: