Хајде да упознамо ФК „Млади рибар“ из Усија

This ad has expired.
Contacts:

ФК „Млади рибар“ из Усија реоснован је 2022. године, са циљем да после неколико година паузе заигра поново у општинској лиги, у којој ће направити континуитет играња на дужи временски период и у коме се неће више „гасити“. Председник клуба је Драгослав Стојковић, а тренер Далибор Огњановић.

Екипа је састављена од претежно млађих играча, где је просек година испод 30, што представља реткост у овом рангу фудбалског такмичења.

Очекујемо да ће у наредном периоду кроз ФК „Млади рибар“ проћи доста фудбалских асова и да ће бар неко од њих заиграти у вишим ранговима наших лига.

Стоје (са лева на десно) – Марко Стојаковић (заменик пред општине Голубац), Александар Јовановић (члан управног одбора ФК „Млади Рибар“), Иван Мандић (капитен), Дејан Тодоровић, Саша Ранић, Томица Богић, Спасоје Ђорић, Немања Димитријевић, Стефан Ђорић, Страхиња Илијевски, Далибор Огњановић (тренер),
Доњи ред: Дарко Благојевић, Марко Миладиновић, Стефан Рајковић, Вељко Николић, Марко Дражић, Игор Радојевић, Ивица Стојићевић, Владан Богдановић, Горан Нисић

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Aleksandar Djukic On: