„Кооперативно учење у раду на пројектима“ – СЕМИНАР у оквиру сарадње ПУ „Полетарац“ из Жагубице и ПУ „Ласта“ из Голупца

This ad has expired.
Contacts:

        Дана 01.04.2023. године организован је Семинар: „Кооперативно учење у раду на пројектима“ у организацији Предшколске установе „Ласта“ у Голупцу, одобрен од стране ЗУОВ, под каталошким бројем: 829. Предавачи на Семинару били су редовни професори на Филозофском факултету Универзитета у Нишу Драгана Павловић и Зорица Станисављевић Петровић.

Упарене установе на овом Семинару биле су Предшколска установа „Полетарац“ из Жагубице и Предшколска установа „Ласта“ из Голупца. Присутни васпитачи, медицинске сестре васпитачи и директори имали су прилике да овладају вештинама кооперативног учења као и њене имплементације кроз фазе пројеката у складу са новом програмском концепцијом коју обе установе примењују.

mde

Уз пријатан амбијент 30 учесника вредно је радило на усвајању знања, али и могућих проблема и стратегија у превазилажењу ове методе у пракси.

Овакав вид стручног усавршавања доприноси подизању компетенција васпитног особља, овладавање различитим вештинама и њихова ефикасна примена у раду са децом.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: