Наш ФК „Ђердап“ се ПРОБУДИО и везао три победе, а резултате осталих тимова прочитајте у наставку

This ad has expired.
Contacts:

У оквиру Подунавско-шумадијске зоне, наш представник ФК „Ђердап“ из Голупца је у 20. колу остварио трећу победу заредом и учврстио се на 8. месту. После неколико жутих картона за обе екипе, већ у 13. минуту, гости из саранова су остали са играчем мање, јер је играч Ђорђевић добио црвени картон. Надмоћност у броју играча је ФК „Ђердапу“ донео вођство у 32. минуту. Други гол је ФК „Ђердап“ постигао тек у 70. минуту тако што је играч Милојевић искористио збуњеност одбране гостију и на центаршут са десне стране од стране Живковића, постигао погодак главом. До краја утакмице гостујућа екипа је имала једну шансу погодили су пречку, а наша екипа се определила да до краја утакмице одбрани свој гол како би стигла до победе.

Победом над екипом „Гризли МЛ“ из Саранова, наш ФК „Ђердап“ достигао 28 бодова после 20 кола и мирније дочекује финиш лиге. Следеће 21. коло ФК „Ђердап“ гостује екипи „Шумадије“ из Аранђеловца.

У оквиру Браничевске окружне лиге, наш представник, ФК „Житковица 2017“ из Житковице, доживео је још један пораз, али сада пред својом публиком. Гостујући тим, ФК „Рудар“ из Крепољина „оставио“ је Житковици пет голова у мрежи, тако да је ФК „Житковица 2017“ сада на критичном 13. месту са 18 бодова.

Наши представници у Међуопштинској фудбалској лиги „Дунав“ су остварили следеће резултате :

  • ОФК „Браничево“ из Браничева је победио као гост екипу „младог борца“ из мајиловца минималним резултатом 1 : 0 и сада се налази на 11. месту са 20 бодова.
  • ФК „Барич“ из Барича је изгубио на гостовању у Волуји од ФК „Полета“ резултатом 7 : 1 и сада се налази на 6. месту са 26 бодова.

У оквиру 17. кола УОФЛ велико Градиште и Голубац, наши тимови су постигли следеће резултате :

  • ФК „Жика Марковић Уча“ Миљевић – ФК „Пек“ Кусиће 1 :0
  • ФК „Борац 2016“ Д.Крушевица – ФК „Полет“ Бикиње 3 : 1
  • ФК „Младост 1970“ Радошевац – ФК „Раднички“ Пожежено 0 : 0
Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: