NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI – RADOST ZA DECU GOLUBAČKIH ŠKOLA I VRTIĆA

This ad has expired.
Contacts:

Još jedna godina polako odlazi, nekome uspešna, nekome manje. Neko je ispunio zacrtane ciljeve, neko je pri kraju da ih ostvari.

Opština Golubac je sve svoje zacrtane ciljeve u ovoj godini ostvarila. Trudimo se da svakome izađemo u susret, pomognemo koliko je u našoj moći, da rešimo probleme i na kraju mnoge obradujemo.

Opština Golubac, na čelu sa predsednikom opštine, dr Nebojšom Mijovićem, i njegovim saradnicima u sveri obrazovanja i vaspitanja, direktorom OŠ „Branko Radičević“ iz Golupca, Sašom Đorđevićem, direktorom OŠ „Veljko Dugošević“ iz Braničeva, Draganom Furunovićem i direktorkom PU „Lasta“ iz Golupca, na najlepši način je rešila da obraduje naše najmlađe sugrađane, podelom novogodišnjih paketića za svu decu do osmog razreda. Imajući u vidu da i gimnazijalcima iz Golupca ulepša praznike, opština Golubac je obezbedila svakom gimnazijalcu jedno od najznačajnijih dela našeg nobelovca, Ive Andrića – roman „Na drini ćuprija“.

Opština Golubac želi, bar na ovaj simboličan način, da ulepša deci iz vrtića, deci iz osnovnih škola i gimnazijalcima iz Golupca, Novu 2022. godinu i da im detinjstvo i odrastanje učini srećnijim.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On:

Оставите одговор