ОБАВЕШТЕЊЕ за грађане који бораве у Викенд насељу Винци

This ad has expired.
Contacts:

Општина Голубац обавештава грађане који бораве у Викенд насељу Винци да су информације које у последње време „круже“ друштвеним мрежама о (не)бризи општине Голубац за Викенд насеље Винци – НЕТАЧНЕ.

УКУПНО ПЛАНИРАНО УЛАГАЊЕ општине Голубац у побољшање услова боравка свих грађана у Викенд насељу Винци за 2022. годину је 19,1 милион динара, од чега је за побољшање расвете на читавој територији планирано 17,6 милиона динара (већ су извршени земљани радови у вредности од 3,6 милиона динара), а за уређење плаже и ограде 1,5 милиона динара (већ су завршени радови).

Имајући у виду чињеницу да је укупно пореско задужење за Викенд насеље Винци (за 2021. годину) износило 5.227.582 динара и да је остварена наплата од око 85 %, ЈАСНО СЕ ВИДИ ДА ОПШТИНА ГОЛУБАЦ ИЗ СВОГ БУЏЕТА (и уз помоћ Министарства за бригу о недовољно развијеним општинама у износу од 8 милиона динара) МНОГОСТРУКО ВИШЕ НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА УЛОЖИЛА У ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА БОРАВКА СВИХ ГРАЂАНА у Викенд насељу Винци.

Као и до сада, општина Голубац ће уважавати СВАКИ РЕАЛАН ПРЕДЛОГ грађана Викенд насеља Винци и ДОДАТНИМ ФИНАНСИЈСКИМ СРЕДСТВИМА ПОМАГАТИ СВАКУ ИНИЦИЈАТИВУ ИЛИ СУГЕСТИЈУ која има за циљ ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА БОРАВКА СВИХ ГРАЂАНА у Викенд насељу Винци.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: