ОД СТАРТА, ПУНИМ ЈЕДРИМА

This ad has expired.
Contacts:

  Голубац се већ годинама,није тајна, сматра центром српског једрења.

  Оно што је ново у том спорту  је да је један од најмлађих једриличарских клубова у Србији,ЈК ГОЛУБАЦ за кратко време успео да постане клуб за респект. Млади и амбициозни тренер Александар Илић,је успео да окупи млади нараштај око овог,интересантног и здравог спорта.

  Искоришћени су ресурси,Дунав,Кошава и једно од најлепших регатних поља Европе, прискочила је у помоћ локална самоуправа,набављена неопходна опрема,пре свега сигурносна, једрилице,чамац… и борба са таласима и противницима је могла да почне.

  За пар година успешног тренирања и такмичења, наш млади ЈК Голубац освојио је мноштво медаља и пехара,а посебан понос житеља наше мале општине су девојчице Лара Јовановић и Тамара Перић,које су уз колекцију медаља које су до сада освојиле,постале и првакиње Србије у својим категоријама.

  Наше мало место је  познато као добар домаћин и организатор регата домаћег и међународног карактера,тако да ће се та традиција наставити и предстојећег лета и јесени.У викендима одржавања регата наше место је пуно младих и насмејаних људи, жељних дружења и такмичења.

  Календар такмичења  је већ објављен,наша дечица се спремају за напорне припреме и већ замишљају победничко постоље и националну химну,баш њима у част, а ми ћемо им дaвати подршку са нашег прелепог кеја и прелепих тераса.

                                    С Р Е Ћ Н О   И   О В Е   Г О Д И Н Е   !!!

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: