СВЕТИ САВА – ШКОЛСКА СЛАВА – ГОЛУБАЦ, Лета Господњег 2023.

This ad has expired.
Contacts:

Председник општине Голубац, др Небојша Мијовић, заменик председника општине Голубац, Марко Стојаковић и директор основне школе „Бранко Радичевић“ из Голупца, Саша Ђорђевић, су, свим ученицима, свим просветним радницима и свим помоћним радницима упутили следеће речи поводом заједничког празника – Светог Саве:

„Посвећујемо најискреније честитке и речи надахнућа свима који припремају будуће генерације за савладавање животних лекција и који знају да, негујући традицију и поштујући великане из прошлости, стварају бољу и светлију будућност. Срећна слава!“

Као увод у прославу Светог Саве – школске славе, председник општине Голубац, др Небојша Мијовић је посетио основну школу „Бранко Радичевић“ из Голупца и заједно са директором основне школе, Сашом Ђорђевићем, уручио пригодне поклоне свим ученицима ове школе.

Диван догађај који су уприличили председник општине Голубац, др Небојша Мијовић и директор основне школе у Голупцу, не би био потпун да директор основне школе није обишао појединачно свако подручно оделење на територији коју обухвата основна школа „Бранко Радичевић“ из Голупца.

Истовремено са овим пригодним догађајем, заменик председника општине Голубац, Марко Стојаковић је био у посети основној школи „Вељко Дугошевић“ из Браничева и заједно са директором основне школе из Браничева, Драганом Фуруновићем, обрадовао сваког ученика са пригодним поклонима.

Захваљујући руководству општине Голубац и руководствима основних школа са територије општине Голубац, наставља се традиција обележавања Светог Саве – школске славе.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On: