ОБАВЕШТЕЊЕ

This ad has expired.
Contacts:

Поштовани власници стамбених објеката у Голупцу,

Овим обавештењем желимо да вас обавестимо о важном питању које се тиче прикључивања атмосферске воде, олуцима и сливницима у дворишту на фекалну канализацију. Молимо вас да пажљиво прочитате ово обавештење, јер се односи на вашу одговорност као власника стамбених објеката.

На основу важећих прописа и закона, од вас се захтева да прекинете прикључивање атмосферске воде, олуцима и сливницима у дворишту на фекалну канализацију у року од 30 дана од дана пријема овог обавештења. Ово се ради како би се обезбедила правилна обрада и управљање комуналним отпадним водама и смањили потенцијални проблеми и штета по грађане и управљача.

Инспекција ће применити све законом прописане мере како би се осигурало да се овај захтев поштује. Непоштовање овог захтева може резултирати озбиљним правним последицама, укључујући новчане казне и друге правне санкције.

Молимо вас да предузмете одговарајуће кораке како бисте се придржавали овог захтева и прекинули прикључивање атмосферске воде, олуцима и сливницима у дворишту на фекалну канализацију у наведеном року.

Ако имате било каквих питања или недоумица у вези са овим захтевом, слободно нас контактирајте на телефон 012/678-134. Наше стручно особље ће вам радо пружити додатне информације и подршку у вези са овим питањем.

Хвала вам на разумевању и сарадњи и придржавању важећих закона и прописа.

С поштовањем,

Управљач водовода и канализације
КЈП „Голубац“

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: