Почетак нове школске године у ОШ “Бранко Радичевић“ и ОШ “Вељко Дугошевић“

This ad has expired.
Contacts:

Почетак нове школске године у ОШ “Бранко Радичевић“ у Голупцу почео је интонирањем Химне Републике Србије, уз присуство родитеља, ђака и наставника. Уз пријатну атмосферу, топлу добродошлицу свима ђацима, родитељима и наставницима, директор је пожелео срећан почетак школске године и пуно успеха на свим пољима. Лепо је видети насмејана лица ђака, сусрете са другарима и својим учитељима и наставницима. Ако се по јутру дан познаје, ова школска година ће бити још успешнија од претходне, а наши учитељи и наставници ће се свим снагама, ентузијазмом, мотивисаношћу, љубављу потрудити да тако и буде.

У Основној школи “Вељко Дугошевић“ Браничево почетак нове школске године започео је пуштањем химне и одржавањем родитељских састанака на којима је директор школе заједно са одељењским старешинама ученицима и родитељима пожелео добродошлицу. Такође, родитељи су упознати са смерницама Министарства просвете на основу којих ова школска година отпочиње активностима које ће допринети развоју позитивних људских вредности код ученика и унапређивању односа заснованих на међусобном поштовању, сарадњи и солидарности.

Општина Голубац финансирала је из свог буџета уџбенике за ученике првог разреда, то је новина са којом су родитељи данас упознати.

Извор: ОШ “Бранко Радичевић“ и ОШ “Вељко Дугошевић“

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: