100-ти полазник ПУ “Ласта“ Голубац

This ad has expired.
Contacts:

     Предшколска установа „Ласта“ Голубац је једина предшколска установа на територији општине Голубац која се поред основне делатности предшколског васпитања и образовања бави и исхраном, негом, превентивно-здравственом и социјалном заштитом наших најмлађих суграђана.

     По први пут у Предшколској установи „Ласта“ Голубац уписан је 100-ти полазник што установа није бројала од самог њеног оснивања. У периоду од 2017. године установа је имала свега 62 малишана, да би у току 2024. године достигла број од 100 малишана. У протекле две године отворене су две групе што је омогућило повећање капацитета, те самим тим установа нема листе чекања и врши упис деце током целе године. Деца која похађају Установу долазе из 16 насеља са територије општине Голубац.

      Установа улаже значајна средства за побољшање услова и ствара безбедно, пријатно и подстицајно окружење за боравак деце, те код њих подстиче самосталност, поверење у себе, радозналост, жељу за сазнавањем, креативност и слободу у изражавању мисли и осећања са тенденцијом даљег повећања броја деце.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: