ФК Ђердап остварио велику победу у комшијском дербију

This ad has expired.
Contacts:

Пред препуним трибинама, обасјаним сунцем и уз звуке еуфоричних навијача, Фудбалски клуб Ђердап остварио је грандиозну победу у комшијском дербију.

Домаћи клуб је показао у изузетну форму у другој полусезони и на домаћем терену остварио победу против свог комшијског ривала из Великог Градишта. Резултат утакмице био је 1:0. Ова победа је осигурала 6. позицију на табели и одвела Ђердап у надигравање за Play-off.

Пре ове утакмице, Ђердап и ВГСК су имали исти број бодова што је учинило сусрет још више напетим и одлучујућим. Победник је могао да се квалификује за Play-off, што је и био случај. Овом победом, Ђердап је демонстрирао своју способност и најавио да има амбиције за виши ранг. У ствари, ако гледамо само табелу другог дела сезоне, видимо да је ФК Ђердап остварио највише бодова, што је одличан показатељ њихове форме и потенцијала. Ово представља најбољи резултат који су они постигли до сада и потврђује њихову снагу и амбицију за напредак у лиги.

У наредном колу Ђердап гостује екипи ОФК Надпредак у Марковцу. Утакмица је заказана за суботу, 4. мај, са почетком у 16:30 часова.

Извор: ФК Ђердап

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Душан Ђорђевић On: