„ПРАЗНИЦИ НАМ СТИЖУ“ НОВОГОДИШЊА  НЕДЕЉА У ПУ „ЛАСТА“ ГОЛУБАЦ 27.12.-31.12.2021.

This ad has expired.
Contacts:

          Децембар је месец радости и славља. Не, није рано да ширимо радост, таман толико да се припремимо да деци учинимо незаборавне Новогодишње празнике и припреме око њих.

          У сусрет новогодишњим и божићним празницима Предшколска установа „Ласта“ у Голупцу организује Новогодишњу недељу за коју су планиране низ активности са децом у периоду од 27.12.-31.12.2021. године, кроз радионице, прављење честитки и поклона, позоришне представе „Снежна краљица“ са Деда Мразом, поделе групних новогодишњих пакетића „Један пакетић – пуно љубави“, новогодишње чајанке, фризуријаде и новогодишњих караока.

Сваке године улажемо додатни труд да у оквиру свог рада унесемо и неке иновације, па је тако ове године преуређен и заједнички простор вртића где сваки део позива на игру и пружа неизмерну радост и срећу деци пред почетак празника.

          Поред активности које организује Установа, наши малишани биће и учесници у наградом литерарном и ликовном конкурсу Поште Србије „Писмо Божић Бати” за најмлађе – децу узраста до 12 година из целе Србије, желећи да предстојећи празнични период проведу у креативном процесу и да се на тему „Мој најлепши Божић” препусте уметности, пусте машти на вољу и опишу, илуструју, измаштају и забележе најдивнији и најмагичнији Божић.

     Празници пружају прегршт момената када деца и одрасли могу заједно да се препусте машти и чаролији. Нека их дете памти.Тако ће у свој велики живот понети сигурност, смиреност, љубав и зрелије суочавање са разним искушењима и препрекама.

Širimo dalje
Posted in: Vesti Posted by: Александар Ђукић On:

Оставите одговор